1. SINIF ŞUBE BELİRLEME İŞLEMLERİ

Sayın Veliler;

2022-2023 eğitim öğretim yılında 1. Sınıf eğitimine başlayacak olan öğrencilerimiz için şube belirleme işlemi (kura çekimi) 01.09.2022 Perşembe günü saat 10.00'da oluşturulan komisyon ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Şube Belirleme (Kura Çekimi) Yöntemi:

1. Şubelerdeki kız/erkek dağılımının eşit olması için kız ve erkek öğrenci kuraları ayrı çekilecektir.

2. Öğrenci kuraları çekildikten sonra şube öğretmenini belirlemek için kura çekimi yapılacaktır.

3. Özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler genel kuraya tabi tutulmayacak ve dağılımı sınıflara eşit olarak kura ile sağlanacaktır.

4. İkiz öğrencilerin kura çekiminde isimleri birlikte okunarak (veli isteği olanlar için) aynı sınıfta olmaları sağlanacaktır.

5. Pandemi nedeniyle kuralar oluşturulan komisyon üyelerinden biri tarafından çekilecektir.

6. Pandemi nedeniyle şube belirleme işleminde her öğrenci için sadece bir velinin gelmesi gerekmektedir.

7. Kura çekimi sonrası sınıf listeleri okul girişine asılarak duyurulacak  ve becayiş yapmak  isteyen velilere 02.09.2022 Cuma günü mesai bitimine kadar müsaade edilecektir.

8. Becayiş işlemi karşılıklı yapılacağından şube değişikliği yapmak isteyen velilerin birlikte okul idaresine başvurması gerekmektedir.

22.08.2022 1085

Kayıt için okulumuza bizzat müracaat etmeyen velilerimizin en geç 31.08.2022 saat 10.00'a kadar okulumuza gelmeleri gerekmektedir. Kuradan sonra yapılan öğrenci kayıtlarında kayıt, mevcudu az olan sınıfa yapılacaktır.

BİRİNCİ SINIF ÖĞRETMENERİMİZ.

1-MURAT EVGİN