Altın Safran İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin bireysel özelliklerini tanımak, onların yeteneklerini en üst düzeyde geliştirmek, sürekli değişen dünyaya öğrencileri hazırlamak ve onların dünyaya anlamlı katkılarda bulunmalarını sağlayacak eğitimi sunmak, öğrencileri söz sahibi olacak geleceğin liderleri olarak yetiştirmek, küresel düşünen milli ve yöresel çözümler üretebilen bireyler olarak yetiştirmek, yeteneklerini çevrelerini insanlık için kullandırmaya özendirmek.

Misyon: Yetenekli öğrencilerimizi yeni eğitim programları uygulayarak; birikimlerini, görüşlerini dile getirebilen öz disiplinli, özsaygılı, evrensel ve milli değerleri özümsemiş topluma yön verecek liderler yetiştirmek.

Başarılar: * Birinci sayısal bilimler olimpiyatlarında okulumuz öğrencilerinden Oğuzhan AKÇİN il 1.si, Mehmet Ali EREN il 7.si oldu. * "Dış Ticaret" konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Burçin TÜKENMEZ Türkiye 2.si oldu. * Polis Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Eda ŞAHİN İl 2.si oldu. * "Polis Haftası" konulu şiir yarışmasında MELİSA YILDIRIM ilçe 3.sü oldu. * "Bilinçli Tüketici" konulu şiir yarışmasında öğrencilerimizden Bilgenur ERGÜN İlçe 1.si oldu. * Kros küçük kızlarda öğrencimiz Hande Nur SARI il 1.si oldu.

Isınma: Doğal Gaz
Servis Bilgisi: Veliler, çocukları için servislerini kendileri ayarlamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinsafran.meb.k12.tr

Adres - Emek Mahallesi Mustafa Altınok Sokak No 8 Safranbolu/KARABÜK

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal)

Yerleşim Yeri - Emek Mahallesi Mustafa Altınok Sokak No:8 SAFRANBOLU / KARABÜK

Adres - Emek Mahallesi Mustafa Altınok Sokak No 8 Safranbolu/KARABÜK